ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ m-RNA ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% ΕΩΣ 80%.


Η Professor Dolores Cahill  αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων, καθηγήτρια ιατρικής στο UCD(University College Dublin) μετά από τις δηλώσεις αυτές που θα δούμε τις ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της πριν από έναν περίπου μήνα, διότι θεωρήθηκε πως αν ληφθούν κυριολεκτικά υπόψιν τότε θα πανικοβληθεί ο κόσμος!

 

Η κυρία Cahill η οποία συμμετείχε ως επιστήμονας σε κορυφαίες επιστημονικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής ένωσης έκανε τις εξής δηλώσεις στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου το οποίο ενώ είχε εκατομμύρια θεάσεις το youtube το απέσυρε συνοπτικά:

«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα .. οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας η θα πεθάνουν.»

«Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα.»

«Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό σου, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, τον οποίο αναγνωρίζει σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα .. συκώτι πνευμόνια νεφρά κλπ.
και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν σε μία εβδομάδα.»

Σχόλιο από συντάκτη.

Εμείς εδώ όπως και ο περισσότερος κόσμος δεν είμαστε ειδικοί επί των εμβολίων και το μόνο που διαθέτουμε απέναντι στον όγκο των ιατρικών πληροφοριών που λαμβάνουμε, είναι η λογική και η κριτική σκέψη.
Είναι δεδομένο πως έριξαν στην ανθρωπότητα ένα ΒΙΑΣΤΙΚΟ εμβόλιο, άγνωστης τεχνολογίας, χωρίς κλινικές μελέτες και χωρίς να γνωρίζει κανείς, δράσεις, αντιδράσεις και παρενέργειες. 
Γι’ αυτό βλέπουμε ανθρώπους να παραλύουν ακόμα και να πεθαίνουν, αλλά να λένε οι “τηλεοπτικοί παπαγάλοι” ότι: “δεν μπορούμε να πούμε ότι ευθύνεται το εμβόλιο”
Και έχουν “δίκιο”, με την έννοια ότι δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες που να δείχνουν αυτές τις συγκεκριμένες παρενέργειες. Όπως δεν δείχνουν και ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ. 
Με αυτά που λέει λοιπόν η  Professor Dolores Cahill στο βίντεο που θα δείτε στην ΠΗΓΗ, επειδή δεν φαίνεται από τους τίτλους και την θέσης της ότι μιλάει ένα  γραφικό άτομο,  θα έπρεπε να την έχουν συλλάβει και να τις έχουν αποδώσει πολύ βαριές κατηγορίες, αλλά βλέπουμε πως προτίμησαν να την “παραιτήσουν” και να κατεβάσουν και το βίντεο από το “you tube”.  H μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω, είναι η συμβουλή που μου έδωσε ένας φίλος γιατρός που είναι ειδικός παθολόγος και μου είπε: “Είναι βιαστικό εμβόλιο νέας τεχνολογίας χωρίς κλινικές μελέτες. Περίμενε δύο χρόνια να δούμε τις παρενέργειες σε αυτούς που θα το έχουν κάνει και μετά αποφασίζεις αν θέλεις να το κάνεις”. 

Με αυτά που μας λέει όμως η Professor Dolores Cahill, δεν θα χρειαστούν δύο χρόνια αφού μέσα στον επόμενο χρόνο θα έχουν πεθάνει οι περισσότεροι και φυσικά κανείς δεν θα θεωρήσει υπεύθυνο το εμβόλιο. 
Εγώ τουλάχιστον προτιμώ να περιμένω και να δω αν έχει δίκιο η καθηγήτρια ΖΩΝΤΑΝΟΣ και χωρίς να έχω κάνει εμβόλιο, παρά να περιμένω να δω αν θα πεθάνω σε ένα χρόνο. 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση