888 Σύμβουλος Ερντογάν: »Έρχεται μεγάλη κρίση στο Αιγαίο» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σύμβουλος Ερντογάν: »Έρχεται μεγάλη κρίση στο Αιγαίο»

Σύμβουλος Ερντογάν: »Έρχεται μεγάλη κρίση στο Αιγαίο»

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

O γνωστός Τoύρκος δημοσιογράφος είναι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Ρ. Τ Ερντογάν, καθώς όχι μόνο τον συνοδεύει σε όλα του τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά βρίσκεται συνεχώς στο… παλάτι του »σουλτάνου».

Ελληνοτουρκικά 567

»Απασφάλισε» σύμβουλος του Ερντογάν: »Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο στην Λιβύη»

Ο Καραγιούλ σε ένα προκλητικό άρθρο, προειδοποιεί ότι έρχεται κρίση στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο, αλλά ταυτόχρονα αναφέρει, πως εάν δεν πετύχει η Τουρκία στην Λιβύη, τότε έρχεται η απόλυτη καταστροφή για την χώρα του.

Ολοταχώς προς σύγκρουση: Σε ετοιμότητα τέσσερα τουρκικά πολεμικά πλοία για την Λιβύη

Τα σημαντικότερα σημεία του άρθρου:

»Η ΕΕ και οι ΗΠΑ βοήθησαν την Ελλάδα. Η Αθήνα έχει εξοπλίσει όλα τα νησιά της. Έχουν τοποθετήσει πυραύλους, δημιουργούνται νέες αμερικανικές βάσεις». 

»Πρέπει όλοι να προετοιμαστούν. Μετά την κρίση που θα ξεσπάσει στο Αιγαίο, αυτή μετά θα μεταφερθεί στα Στενά.» »Η κρίση θα εξαπλωθεί μέχρι την Μ. Θάλασσα.» 

‘Όσοι αντιστέκονται εντός της Τουρκίας στην βοήθεια που στέλνουμε στην Λιβύη, θα αντισταθούν και σε αυτά που πρέπει να κάνουμε στο Αιγαίο. Εάν δεν κερδίσουμε στην Λιβύη, τα χάνουμε όλα. Αν δεν είμαστε στην Α. Μεσόγειο, δεν θα είμαστε στο Αιγαίο και στα Στενά.»

 

Θέλουν σύγκρουση οι Τούρκοι: »Θα πάμε την Ελλάδα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, μην ελπίζετε σε τρίτους»

Προφανώς ο Καραγιούλ κατηγορεί την αντιπολίτευση που διαφωνεί με τα σχέδια Ερντογάν στην Λιβύη. Επίσης θέλει να πείσει την κοινωνία για το πόσο σημαντικό είναι το έργο με την νέα διώρυγα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ερντογάν τα δίνει όλα για όλα γι’αυτό το έργο, αλλά οι αντιδράσεις είναι σφοδρές εντός της χώρας.

Στο άρθρο πρέπει να προσέξουμε το εξής. Οι Τούρκοι »καίγονται» για την Λιβύη. Εάν τελικά δεν περάσουν τα σχέδιά τους, τότε θα αποκλειστούν από την Α. Μεσόγειο.

Τρέμουν τις ΕΔ οι Τούρκοι: »Έχουν φορτώσει τα νησιά τους με δεκάδες όπλα»

Για να μπλοκαριστεί όμως το πλάνο του Ερντογάν, θα πρέπει η Ελλάδα με την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Γαλλία που έχει συμφέροντα στην περιοχή, να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα.

Loading…


Δείτε επίσης

Είναι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί που κτυπάνε με ΛΥΣΣΑ Έλληνες; Μ.μ.μ. ΔΕΝ νομίζω. Αφήγηση γυναίκας για κουβέντα με Ματαζή. ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΟΜΟΥ

Εχτές το πρωί γύρω στις 10 βρέθηκα στην αγορά των Μεστών Χίου, στα πεζούλια της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *