Σύνοδος Κορυφής: Ο Μητσοτάκης «σέρβιρε» το πράσινο πιστοποιητικό και στο δείπνο των «27»


Αποφασισμένος να μη χαθεί χρόνος στη λειτουργία της λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του πράσινου ψηφιακού πιστοποιητικού, με την οποία η ελληνική πρόταση από τον περασμένο Ιανουάριο έδωσε τις συντεταγμένες για το ευρωπαϊκό πηδάλιο, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής του Οπόρτο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στους Ευρωπαίους ηγέτες την ολιστική πρόταση της Αθήνας για τις προκλήσεις που αφορούν στην απασχόληση στη μετά-covid εποχή και έθιξε τον πυρήνα των ζητημάτων, που μεταξύ άλλων, δημιουργούν τη γέφυρα για τη μετάβαση σε αυτή.

Η ταχεία εφαρμογή του πράσινου ψηφιακού πιστοποιητικού, αποτελούν για τον πρωθυπουργό, την φυσιολογική συνέχεια της «καλής προόδου», όπως έχει επισημάνει πρόσφατα, η οποία έχει σημειωθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ταυτοχρόνως, όπως κατά πληροφορίες ετέθη και στο δείπνο των «27», ο πρωθυπουργός ανέπτυξε τη σημασία η εφαρμογή του συγκεκριμένου εργαλείου, την οποία ο ίδιος προώθησε από τις αρχές της φετινής χρονιάς, να πλαισιωθεί και από την αρχή της αμοιβαιότητας.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση