888 Σύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Σύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, μπροστά από τη Βουλή, συγκεντρώθηκαν σήμερα Σύροι πρόσφυγες οι οποίοι διέμεναν στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας, όπου το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε άγρια συμπλοκή που στοίχισε τη ζωή σε έναν συμπατριώτη τους.

Όπως ανέφεραν οι συγκεντρωμένοι, μετά το περιστατικό αυτό τους συμβούλευσαν να φύγουν από το κέντρο φιλοξενίας για λόγους ασφαλείας, όμως δε βρέθηκε άλλος χώρος να τους φιλοξενήσει και έκτοτε βρίσκονται στο δρόμο, φοβούμενοι να γυρίσουν πίσω.

Το αίτημα που εξέφρασαν οι Σύροι πρόσφυγες ήταν να δοθεί μία λύση στο πρόβλημά τους, ωστόσο μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση.

Μεταξύ των προσφύγων, που παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα σε διάφορα σημεία μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, είναι και πολλά παιδιά.

Σύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Σύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣύροι από το κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΩΒΡ@ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Τουρκία …