Σύψας: Το φθινόπωρο θα κολλήσουν όλοι οι ανεμβολίαστοι – Το καλοκαίρι του ’22 τελειώνουμε


Ένα ιδιαίτερα δύσκολο φθινόπωρο προέβλεψε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Νίκος Σύψας, λέγοντας πως θα κολλήσουν όλοι οι ανεμβολίαστοι, ενώ εκτίμησε πως με την πανδημία θα ξεμπερδέψουμε το επόμενο καλοκαίρι του 2022.

Ο κ. Σύψας έκανε λόγο για επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα και σημείωσε πως το φθινόπωρο θα ζήσουμε δυστυχώς μια πολύ δύσκολη φάση, αφού όλοι οι ανεμβολίαστοι θα κολλήσουν και συνεπώς θα υπάρξει ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που θα καταλήξει στο νοσοκομείο και ορισμένοι φυσικά δεν θα τα καταφέρουν.

«Μετά το φθινόπωρο, θα υπάρχουν οι εμβολιασμένοι που θα είναι προστατευμένοι και θα έχουν την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο και οι ανεμβολίαστοι που θα έχουν κολλήσει και θα έχουν αποκτήσει αντισώματα», είπε ο κ. Σύψας, μιλώντας σε διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα «Covid 19: Η αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα», εκτιμώντας ότι έτσι θα δημιουργηθεί τείχος ανοσίας και έτσι θα τελειώνουμε με την πανδημία.

«Η μετάλλαξη Δέλτα, είναι η τελευταία πράξη του δράματος. Θα προσβάλει όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Επομένως, του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε αντισώματα είτε από το εμβόλιο είτε από τη νόσηση. Και κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση