Τρόπος Ζωής

Τάσος Ξιαρχό: Πήρε εξιτήριο, διέγραψε τις αναρτήσεις του στα social media και κάνει «μια νέα αρχή»

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Τάσος Ξιαρχό μετά από δύο ημέρες νοσηλείας αφού αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πριν από λίγες ημέρες. Ο γνωστός χορογράφος δέχθηκε έντονη κριτική στα social media αφού χλεύασε μια κοπέλα για τα κιλά της και μη μπορώντας να διαχειριστεί την θύελλα αντιδράσεων, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Μιλώντας στον ALPHA, o Τάσος Ξιαρχό δήλωσε πως τώρα είναι αρκετά καλά στην υγεία του και εξήγησε για ποιον λόγο έσβησε όλες τις αναρτήσεις του στα social media εκτός από μία. «Θεώρησα ότι απλά είναι μια νέα αρχή. Ήθελα να μηδενίσω το προφίλ μου. Να έχω μόνο την τελευταία ανάρτηση που είναι μια ωραία χορογραφία και ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια post με ανθρώπους που είπαν πράγματα για εμένα, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω κάτι όμορφο από την αρχή. Δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά ήταν κάτι της στιγμής. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω να έχω το μυαλό μου καθαρό και να πορευτώ από αύριο και να ξεκινήσω να διορθώνω τα λάθη μου. Να δω τι είναι σωστό και τι όχι. Είμαι αρκετά καλά στην υγεία μου τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA
 

To άρθρο Τάσος Ξιαρχό: Πήρε εξιτήριο, διέγραψε τις αναρτήσεις του στα social media και κάνει «μια νέα αρχή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock