Τρόπος Ζωής

Παμπ στη Βρετανία σερβίρει την «Πικρή Μπύρα του Χάρι» ως απάντηση στο Harry & Meghan του Netflix

Μια παμπ στη Βρετανία «απαντά» στο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan του Netflix, τη σειρά-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, λανσάροντας μια ολοκαίνουρια μπύρα με το όνομα «Harry’s Bitter» (Η Πικρή του Χάρι).

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix έχει προκαλέσει ανάμεικτες κριτικές από τους θεατές, με τον ιδιοκτήτη της παμπ να παίρνει… θέση με τη συγκεκριμένη μπύρα, στην οποία απεικονίζει το πρόσωπο του Δούκα του Σάσεξ σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρωματικό συνδυασμό, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Δίκαιο ή όχι, αυτό είναι αστείο» έγραψε χρήστης στο Twitter. «Ο Γουίλ και η Κέιτ πρέπει να πάνε εκεί για ένα ποτό» σχολίασε άλλος χρήστης. «Συγχαρητήρια στην παμπ στο Τσίσγουικ για αυτήν την όμορφη βρετανική απάντηση στο σόου αυτολύπησης του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο στο Twitter για τη νέα μπύρα.

Δείτε τη μπύρα του Χάρι:

Στο ντοκιμαντέρ οι θεατές αποκτούν μία πιο ενδόμυχη ματιά στη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με κάποιους να το αποκαλούν «απίστευτο», άλλους να υποστηρίζουν ότι «δεν τους αρέσει καθόλου», ενώ άλλοι το έχουν χαρακτηρίσει «υποκριτικό».

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ έχουν δεχθεί επικρίσεις μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, το οποίο διερευνά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βρετανική βασιλική οικογένεια και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Η συγγραφέας του «The New Statesman» Ρέιτσελ Κουκ επέκρινε το ζευγάρι επειδή δεν αποκάλυψε τίποτα καινούργιο, ενώ αμφισβήτησε την εγκυρότητα της αφήγησης. Από τη μεριά του, ο Τζον Άντερσον της «Wall Street Journal» χαρακτήρισε τη σειρά «βαρετή» αναφέροντας ότι θυμίζει «σαπουνόπερα».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν κατηγορούν τη βασιλική οικογένεια ότι «είπε ψέματα για να προστατεύσει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου, στο τρέιλερ των τελευταίων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Παμπ στη Βρετανία σερβίρει την «Πικρή Μπύρα του Χάρι» ως απάντηση στο Harry & Meghan του Netflix δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock