Επικαιρότητα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον εισαγγελέα οι 7 νέοι συλληφθέντες

Οι κατηγορίες σε βάρος τους είναι γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία. Ταυτόχρονα, ξεκινάει νέος κύκλος ανακρίσεων καθώς ο πρώτος, που αφορά τον Ηλία Μίχο και τους περισσότερους από τους «πελάτες» του στα ραντεβού με το παιδί, έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων

Στον εισαγγελέα αναμένεται να διαβιβαστείη δικογραφία μετά και τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων. Ανάμεσά τους είναι και η μητέρα της 12χρονης που παραμένει στην φυλακή και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη τους.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας του ορίου του 18μήνου που υφίσταται για την προσωρινή κράτηση εκείνων που είναι προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων που προκύπτουν στην υπόθεση.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock