Επικαιρότητα

Τέλος τα mini lockdown και η απαγόρευση κυκλοφορίας – Επανέρχεται η μουσική και ο χορός στα τραπέζια χωρίς αποστάσεις

Τέλος στα mini lockdown και στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις κόκκινες περιοχές σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον στις κόκκινες περιοχές δεν θα υπάρχει πρόβλεψη για μίνι lockdown, οπότε οι απαγορεύσεις για μουσική και κυκλοφορία από τις 01:00 έως τις 06:00, τα μέτρα δηλαδή που ίσχυαν σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα τίθενται σε εφαρμογή.

Όπως φαίνεται η πολιτική προστασία θα ανακοινώνει μεν κανονικά τις κόκκινες περιοχές προκειμένου να γνωρίζουν σε ποιες υπάρχει αυξημένο ιικό φορτίο και ποιες πρέπει να προσέξουν αλλά, θα συνεχίζει η δραστηριότητα σε αυτές κανονικά χωρίς κανένα περιορισμό.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, καταργείται η πληρότητα στα καταστήματα, δεν θα υπάρχει όριο καθήμενων το οποίο τώρα βρίσκεται στα 10 άτομα, ενώ επίσης δεν θα υπάρχουν αποστάσεις.

Στους χώρους διασκέδασης και εστίασης θα επιτρέπεται πλέον κανονικά ο χορός και η μουσική ανεξάρτητα από το επίπεδο κινδύνου στο οποίο βρίσκεται η εκάστοτε περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τις 10:00 το πρωί συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων. Με προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των επιστημόνων, η Kυβέρνηση προτίθεται να δώσει το «πράσινο φως» στα παραπάνω μέτρα τα οποία θα επανεξεταστούν εκ νέου σε δεκαπέντε ημέρες.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock