Ταραντίλης προς Τσίπρα: Ποια η απόφαση των ειδικών που δεν ακολούθησε η κυβέρνηση;

Απάντηση στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί ότι αγνοεί τις υποδείξεις των ειδικών και συνειδητά βάζει το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή, δίνει οΧρήστος Ταραντίλης στην πρώτη δήλωσή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Λυπάμαι που η πρώτη μου ανακοίνωση ως κυβερνητικός εκπρόσωπος αφορά την απάντηση σε ανάρτηση του κ. Τσίπρα, το ύφος της οποίας κινείται στα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα τον καλέσω, λοιπόν, να μας πει ποια είναι η απόφαση που επικαλείται για την λήψη πιο αυστηρών μέτρων στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν ακολούθησε η κυβέρνηση. Πότε ελήφθη κι από ποιους;» διερωτάται ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Επίσης θα του ζητήσω, αφού εκφράζει τη διαφωνία του για τον αριθμό των 9 ατόμων σε κάθε σπίτι, να μας αποκαλύψει, έστω εκ των υστέρων, ποια ήταν η δική του πρόταση. Θα τον ρωτήσω επίσης να μας ανακοινώσει την θέση του για το άνοιγμα των σχολείων. Συμφωνεί ότι πρέπει να ανοίξουν ή όχι;», συμπληρώνει ο κ. Ταραντίλης.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση