888 Τασούλας: Η Εκκλησία στην ουσία έδωσε τη μισή περιουσία της για να άρει τα εμπόδια του Δημοσίου | Kontasas
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τασούλας: Η Εκκλησία στην ουσία έδωσε τη μισή περιουσία της για να άρει τα εμπόδια του Δημοσίου

Τασούλας: Η Εκκλησία στην ουσία έδωσε τη μισή περιουσία της για να άρει τα εμπόδια του Δημοσίου

«Αυτή η συμφωνία για τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας, δεν το είπαν γιατί η λέξη ανώνυμη εταιρεία για τον κ. Τσίπρα είναι κάτι αποκρουστικό αλλά περί αυτού πρόκειται, είναι η σύσταση ανώνυμης εταιρείας με 50-50 Δημόσιο – Εκκλησία, αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας», τόνισε, σε δηλώσεις του στον realfm 97,8, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Ένα μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας λογαριάζεται από πλευράς Δημοσίου ως διακατεχόμενο. Οπότε λέει η Εκκλησία μέχρι να ξεμπλέξω το διακατεχόμενο, ας συμφωνήσω με αυτόν που το θεωρεί διακατεχόμενο και ας κάνω αυτή την υποχώρηση.

Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη τέχνη ιδίως του Δημοσίου είναι να εμποδίζει. Άρα η Εκκλησία στην ουσία έδωσε τη μισή περιουσία της για να άρει τα εμπόδια του Δημοσίου. Είναι σωστή κίνηση αυτή ως συμφωνία, αλλά δεν είναι πρωτοφανές… Η αρχική συμφωνία υπάρχει ως νόμος, αυτό που ανακοινώθηκε χθες δεν υπάρχει ως νόμος. Απομένει όπως είπε ο κ. Ιερώνυμος να το εγκρίνει η Ιερά Σύνοδος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον που μας αξίζει

Εκδήλωση με θέμα: «Αναγεννημένη Παιδεία – Αναγεννημένη Ελλάδα: Επένδυση στη γνώση και την καινοτομία» πραγματοποιήθηκε …