ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ “ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ – MIRROR ΚΑΙ DAILY MAIL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ – ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ “ΚΑΡΤΕΛ” ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ


Η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν συνεχώς νέες λεπτομέρειες και σενάρια για την υπόθεση. Αρχικά η Daily Mail έκανε λόγο για «κρυφό ημερολόγιο» της Καρολάιν, η Sun φιλοξένησε δηλώσεις του πατέρα της 20χρονης, ενώ σήμερα η Mirror αναφέρει πως αυτό που μπορεί να αποδείχτηκε «μοιραίο» για την Καρολάιν ίσως ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο. Κάτι σκοτεινό και εγκληματικό.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Mirror και προσθέτει πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ . Έτσι, όπως λέει πάντα η Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών. Το δημοσίευμα συνεχίζει, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, τα οποία δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει.

Στο πλαίσιο αυτό, εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν στη Mirror: «Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε σχετικά με αυτό πως η κόρη του ήταν ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται σχετικά με το θέμα» σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Ο τρόπος που δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι ήθελε να της κλείσει το στόμα κυριολεκτικά και συμβολικά» αναφέρει η πηγή στο δημοσίευμα.

a-3-600x422

a-5-600x374

Ουσιαστικά, οι βρετανικές εφημερίδες επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα της εφημερίδας Μακελειό που έγραψε για “Υποψίες για εκτεταμένη χρήση κοκαΐνης”.

ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΟΚΑΪΝΗΣ, ΣΤΗ ΒΙΛΑ “ΨΥΧΩ” ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ. Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. “ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ”, ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΒΙΑΙΟΣ. ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση