ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ! ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ LOCKDOWN – ΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ – ΕΣΤΙΑ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΣΗΣ Η ΕΡΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΨΑΣ

Δεν μας φτάνει η κλεισούρα που μας έχουν επιβάλλει με το έτσι θέλω, έρχονται και οι δηλώσεις τους που μας μπερδεύουν ακόμα περισσότερο και δημιουργούν… εμπλοκή στον εγκέφαλο. Οι “ειδικοί” από τους οποίους ενημερώνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορούν να αποφασίσουν αν πρέπει να ανοίξουν τα καταστήματα ή όχι.

«Από τη στιγμή που συζητάμε να ανοίξουν τα μαγαζιά λιανικής, θεωρώ ότι το σταδιακό άνοιγμα μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε» τόνισε ο Μανώλης Δερμιτζάκης προσθέτοντας πως: “Από τη στιγμή που ξεκινάμε να ανοίγουμε ο σκοπός είναι να μην έχουμε συνωστισμούς και να τηρούνται τα μέτρα. Αν ανοίξουμε το 1/3 των δραστηριοτήτων, φοβάμαι να έχουμε μεγαλύτερους συνωστισμούς από το να τα ανοίξουμε όλα» εξήγησε.

«Και τα εμπορικά νομίζω μπορεί να ανοίξουν, από πλευράς ελέγχου είναι πιο εύκολα τα εμπορικά, μπορούμε να ελέγξουμε πόσοι μπαίνουν» σημείωσε. «Πρέπει να λάβουμε υπόψη και την ψυχολογία. Αν τα κλείσουμε όλα όλο το χειμώνα γιατί ο κόσμος θα κουραστεί και θα είναι μεγάλος βαθμός μη συμμόρφωσης πρέπει να βρούμε τη χρυσή ισορροπία» είπε ο κ. Δερμιτζάκης.

Μετά από λίγο έρχεται ο Νίκος Σύψας και λέει: «Φανταστείτε τι θα γίνει στην Ερμού αν ανοίξουν όλα τα καταστήματα. Θα γίνει εστίας υπερμετάδοσης», τόνισε και συνεχίζοντας το κύμα καταστροφολογίας τόνισε: «Αν υπάρξει ανάκαμψη, που θα πάνε οι ασθενείς; Δεν υπάρχουν κρεβάτια, υπάρχει κίνδυνος να μη λαμβάνουν υπηρεσίες οι ασθενείς».

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση