Τρόπος Ζωής

Τα ημερολόγια της Τζόαν Κόλινς: Η Τζένιφερ Άνιστον, η Βασίλισσα και οι Καρντάσιαν

Η Τζόαν Κόλινς παραμένει αειθαλής στα 88 της χρόνια. Είναι η «κακιά» της Δυναστείας, η Αλέξις Κάρινγκτον Κόλμπι Ντέξτερ, που (ειδικά) οι 40+ λατρεύουν. Και εκείνη που στη βιογραφία της περνά το… Χόλιγουντ γενεές 14! Για ποιον δεν μιλάει: την Τζένιφερ Άνιστον, τη βασίλισσα Ελισάβετ, τις Καρντάσιανς και πολλούς πολλούς άλλους που γνώρισε κατά τη διάρκεια της μεγάλης καριέρας της.

«Ημερολόγια χωρίς συγγνώμη» (My Unapologetic Diaries) είναι ο τίτλος της νέας βιογραφίας της Τζόαν Κόλινς. Περιγράφει πως ένα βράδυ ενώ δειπνούμε με τον γιό της και ένας παραγωγός του Χόλιγουντ τους έστησε, στο διπλανό τραπέζι ήταν η Τζένιφερ Άνιστον με την παρέα της. «Δεν είχα ξαναδεί τόσο λεπτά μπράτσα. Λυπήθηκα τον Μπραντ Πιτ. Μετά από λίγο έμαθα πως την άφησε για την Αντζελίνα Τζολί. Αυτή είχε ακόμη πιο αδύνατα άκρα. Έλεος! Τι βίτσιο με τις καχεκτικές έχει ο Μπραντ;».

Τζένιφερ Άνιστον

Θυμάται επίσης την 25η Νοεμβρίου του 1996 όταν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ την ενημέρωσαν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να την τιμήσει με τον τίτλο της Dame. «Μου έπεσε το σαγόνι» παραδέχεται η Τζόαν Κόλινς. «Εννοώ, δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Σκεπτόμενη ότι δεν περνάω και την καλύτερη φάση της καριέρας μου αυτή τη στιγμή, με έκανε να νιώσω αισιόδοξη» γράφει.

Και όταν έφτασε η στιγμή που πήγε στο παλάτι, περιγράφει πως ήταν τρομοκρατημένη και γεμάτη άγχος. «Έκανα μια βαθιά υπόκλιση χωρίς να πέσω (σ.σ. έτρεμαν τα πόδια της περιγράφει επίσης). “Είμαι πολύ χαρούμενη που σας δίνω αυτό (το μετάλλιο)” είπε η βασίλισσα».

Η Τζόαν Κόλιςν περιγράφει επίσης πως κάποτε ο Άαρον Σπέλινγκ της είχε υποσχεθεί 45.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο σε σειρά που ήταν παραγωγός. Αλλά τελικά της έδωσε 40.000 και εκείνη έγινε… έξαλλη για ψέματα που της είχε πει. Αλλά το… κατάπιε.

Η Σοφία Λόρεν τα… «άκουσε» για τα δόντια της! Γιατί ήταν τόσο λευκά που σύμφωνα με την Τζόαν Κόλινς «μοιάζουν σαν να είναι σκαλισμένα από ελεφαντόδοντο»! «Είναι ακόμα ζωντανή», σχολιάζει για το γεγονός πως την… κράζει έτσι και προσθέτει: «δεν είναι ότι ήμασταν κολλητές φίλες και δεν θα μου ξαναμιλήσει. Και είναι και αλήθεια».

Και βέβαια κράζει και τις Καρντάσιανς. «Η Κρις Τζένερ, η μητέρα τους, είναι καλή μου φίλη και δεν θέλω να είμαι αγενής με τα παιδιά της, αλλά έχει πέσει πολύ χειρουργική επέμβαση και μίλησα με τους φίλους μου γι’ αυτό, όπως είμαι σίγουρη και εσείς, για τους κώλους τους, τις μικροσκοπικές μέσες». Και διερωτάται: «Είμαι η μοναδική που βλέπει ότι υπάρχει κρίση παχυσαρκίας σε αυτήν την οικογένεια;».

Και βέβαια δεν κρύβει ότι ο… δρόμος που έχουν πάρει πολλοί και πολλές με τις πλαστικές, δεν της αρέσει καθόλου… «Αυτά τα χείλη που κάνουν οι άνθρωποι, νομίζω ότι φαίνονται γελοία. Συγγνώμη κιόλας. Αν οι άνθρωποι θέλουν να τριγυρίζουν έτσι, εγώ θα κοροϊδεύω και θα γελάω».

To άρθρο Τα ημερολόγια της Τζόαν Κόλινς: Η Τζένιφερ Άνιστον, η Βασίλισσα και οι Καρντάσιαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock