ΤΑ “ΘΗΡΙΑ” ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ “ΒΙΖΙΤΑΣ” ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΛΙΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, ΣΟΥΡΓΕΛΑ, Ε ΣΟΥΡΓΕΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις  δηλώσεις τις για τις γυναίκες, βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» της Τετάρτης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τη “βομβάρδισαν” κυριολεκτικά με ερωτήσεις καθώς “καίγονται” όπως όλα δείχνουν για πο@στηδες στην κοινωνία και γυναίκες με τρίχες στις μασχάλες τους.


Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μεταξύ άλλων είχε αναφέρει για τις γυναίκες πως: «αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους… Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο».

Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά
«Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις και σε κοιτώ στα μάτια».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε : 

«Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει πολύ έντονα ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό, το οποίο έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα. Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν τη στιγμή ότι έχω μετανιώσει για αυτό το βίντεο δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα ίσως να ήμουν πιο επεξηγηματική, γιατί κάποια πράγματα που είπα παρερμηνεύθηκαν.
Εστιάζουμε σε τέτοιες εικόνες, ενώ οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτό είναι που θα πρέπει να προβάλουμε. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα. Είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου ότι δεν μου αρέσει μία τέτοια εικόνα από τη γυναίκα».

Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένας αγώνας που πρέπει να δοθεί. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη, αυτό με ενόχλησε. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα το μόνο που θέλει να δείξει είναι η τριχωτή μασχάλη, η κάποια ατέλεια στο σώμα της, είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει και να φαίνεται μόνον η κοιλιά» είπε και συνέχισε: «Δεν το κάνω αυτό για να κάνω καριέρα. Πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα».

Κατήγγειλε επίσης τα εξής:

«Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά τα οποία είπα, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Έχω ατέλειες, αλλά δεν θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου.

Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο και όχι να ασχολούμαστε με τρίχες. Για ποιον λόγο να μένουμε οι γυναίκες στο σώμα μας; Γιατί να δείχνουμε σημεία του σώματός μας;».

Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ό οποίος σε έντονο ύφος είπε πως «όταν διαφωνείς με έναν άνθρωπο, απλώς του λες με τον τρόπο σου τη διαφορετική άποψη. Αυτό είναι λάθος και είναι απολύτως καταδικαστέο!».

«Θεωρείς ότι ένας άντρας δεν μπορεί να ντυθεί όπως θέλει;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά και κατέληξε λέγοντας πως «πολλές φορές με ένα ζουμ αλλάζει όλη η εποχή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή και τα σχόλια δικά σας:

 

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση