888 Τα Μυστικά Οργάνωσης που Πρέπει Όλοι να Ξέρουμε! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Τα Μυστικά Οργάνωσης που Πρέπει Όλοι να Ξέρουμε!

Τα Μυστικά Οργάνωσης που Πρέπει Όλοι να Ξέρουμε!

Κι όμως, υπάρχουν επαγγελματίες οργανωτές οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πώς να βάλουν σε τάξη οποιοδήποτε σπιτικό.

Εσείς, από την άλλη, το μόνο που γνωρίζετε να κάνετε με σιγουριά τέλεια είναι πώς μέσα σε μερικές ώρες να φέρετε το απόλυτο χάος στο σπίτι σας. Κι αν δεν είστε εσείς προσωπικά υπεύθυνοι γι’αυτό, τότε σίγουρο είναι ο σύζυγος και τα παιδιά σας.

Δείτε ποια είναι τα βασικά μυστικά που θα βάλουν στην απόλυτη τάξη το σπίτι σας.

Πρωί Όταν ξυπνάτε το πρωί συνήθως βάζετε νερό να βράσει για να φτιάξετε έναν καφέ ή ένα τσάι. Μέχρι να βράσει το νερό σας, αδειάστε το πλυντήριο πιάτων και γεμίστε το με τα άπλυτα πιάτα που κατά πάσα πιθανότητα έχετε στον νεροχύτη σας. Αν δεν έχετε πλυντήριο πιάτων τότε απλά αδειάστε τον νεροχύτη σας πλένοντας τα πιάτα που υπάρχουν σε αυτόν. Δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά κάτι τέτοιο.

Τα Μυστικά Οργάνωσης που Πρέπει Όλοι να Ξέρουμε!

Έχετε πάντα καθαρό τον νεροχύτη σας.

Ντους Έχετε πάντα μαζί σας μια βούρτσα και πριν ξεκινήσετε να πλένεστε τρίβετε τα πλακάκια του ντους αλλά και τις πόρτες του. Αν κάνετε κάτι τέτοιο κάθε φορά που μπαίνετε στο ντους για μπάνιο τότε η ντουζιέρα σας δεν θα γεμίσει ποτέ μούχλα και άλατα. Επιπλέον δεν θα χρειάζεται να κάνετε σχεδόν ποτέ βαθύ καθάρισμα σε αυτήν.

Βράδυ Μάθετε να αφιερώνετε 10 λεπτά κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο προκειμένου να καθαρίζετε το γραφείο σας, το coffee table, να διπλώνετε τις κουβέρτες που έχετε πεταμένες στους καναπέδες σας και να κάνετε ένα σκούπισμα στο τραπέζι και τους πάγκους της κουζίνας σας. Επίσης μάθετε να κρεμάτε τα ρούχα που έχετε απλώσει στις καρέκλες σας επιστρέφοντας από τη δουλειά.

Τα Μυστικά Οργάνωσης που Πρέπει Όλοι να Ξέρουμε!

Βάζετε σε τάξη το coffee table κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.

Ψώνια Μην ψωνίζετε τίποτα παρορμητικά. Μάθετε να είστε σίγουροι για τα πράγματα που αγοράζετε -είτε αυτά είναι ρούχα είτε είδη σπιτιού- έτσι ώστε να μην έχετε ποτέ στο σπίτι σας πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά ή δεν σας αρέσουν. Το βασικό είναι να έχετε λίγα πράγματα που σας είναι απολύτως χρήσιμα. Έτσι θα έχετε πάντα ένα οργανωμένο σπίτι.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..