Τα πλάνα της Πλαίσιο για το 2021


Στις υποδομές που σχετίζονται με το logistics, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το call center σκοπεύει να επενδύσει περαιτέρω το 2021 ο όμιλος Πλαίσιο καθώς οι κινήσεις που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια σε συνδυασμό με το omnichannel μοντέλο που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, ήταν οι λόγοι που η γνωστή αλυσίδα λιανεμπορίου κατάφερε να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού την περασμένη χρονιά.

Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η διοίκηση της Πλαίσιο (Γιώργος και Κώστας Γεράρδος) κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που έκαναν χθες στα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών. Όπως επισημάνθηκε, η Πλαίσιο πέτυχε το 2020 εκτός από την αύξηση κατά 11,8% των εσόδων της που διαμορφώθηκαν στα 355 εκατ. ευρώ να βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο της αξιοπιστίας της με αποτέλεσμα να διευρύνει την πελατειακή βάση με 350.000 νέους πελάτες αλλά και να βελτιώσει τα μερίδια αγοράς της.

Όσον αφορά τη φετινή χρονιά δείχνει να έχει ξεκινήσει καλά με τα ποσοστά αύξησης να κινούνται σε διψήφια επίπεδα κατά το α’ τρίμηνο του 2021.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση