Τα προϊόντα και το smart οικοσύστημα της Xiaomi


Με αφορμή το Mi Fan Festival 2021, η Xiaomi οργάνωσε μια διαδικτυακή εκδήλωση για τον τύπο, η οποία  αποτέλεσε ευκαιρία για μια καλύτερη γνωριμία με την πρωτοπόρα εταιρεία που, μέσα σε μια μόνο δεκαετία από την ίδρυσή της, κατάφερε να είναι μια από τις 3 κορυφαίες παγκοσμίως, στον κλάδο των smartphones.

Και δεν είναι αυτό το μόνο επίτευγμα της Xiaomi, καθώς η αλματωδώς εξελισσόμενη εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες του κόσμου και είναι νούμερο 1 στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, κατέχει την 7η θέση μεταξύ των εταιρειών διαδικτύου στην περίφημη λίστα Fortune Global 500.

Παράλληλα, σημείο αιχμής αλλά και ορόσημο της ηγετικής θέσης της Xiaomi στον κλάδο, είναι η πλατφόρμα ΑΙ + ΙοΤ της, στην οποία είναι συνδεδεμένες πάνω από 324,8 εκ. ** έξυπνες συσκευές – πλην κινητών και φορητών υπολογιστών. Σ’ αυτό το smart οικοσύστημα, η εταιρεία προσθέτει διαρκώς νέα προϊόντα, που κάνουν πολύ εύκολη και, ταυτόχρονα, διασκεδαστική τη ζωή των χρηστών, προσφέροντάς τους εξαιρετικές εμπειρίες.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση