Επικαιρότητα

Κιβωτός του Κόσμου: Νεκρός βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατρός Αντωνίου

Nεκρός στο κρεβάτι του εντοπίστηκε ο 53χρονος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατρός Αντωνίου στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σύμφωνα τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha επικαλώντας το ekklisiaonline.gr, ο 53χρονος ιερωμένος, υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ τον εντόπισαν νεκρό οι δικοί του. Μάλιστα, δεν ήταν γνωστό πως ο πατέρας Ιγνάτιος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος αρνήθηκε να μπει εκκλησιαστικός ανακριτής εις βάρος του πατέρα Αντωνίου, όταν του ζητήθηκε από την Ιερά Σύνοδο. Είναι σοκαρισμένη και η πλευρά του πατέρα Αντωνίου. Ήταν ο πρώτος που έθεσε τον εαυτό του ως μάρτυρα υπεράσπισης της Κιβωτού», αναφέρθηκε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ο πρώτος ο οποίος έθεσε εαυτόν υπέρ του πατρός Αντωνίου, ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση της Κιβωτού και κατέθεσε πως όλα όσα αναφέρονται ήταν ψέματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας Αντώνιος μετά την απολογία του προ ημερών στην 22η τακτική ανακρίτρια για τις καταγγελίες κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον πατέρα Αντώνιο έχουν ως εξής: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα και χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock