AUTOMOTO

Η Porsche Cayenne έφτασε τους 763 ίππους!

Η Porsche παρουσίασε την πιο ισχυρή έκδοση στην ιστορία του μεγάλου της SUV, της Cayenne.

Όπως συνήθως γίνεται τον τελευταίο καιρό κινείται από ένα plug-in υβριδικό σύνολο πρόωσης, στο οποίο μετέχουν οι V8 των 4.000 κυβικών και των 599 ίππων και ένας ηλεκτροκινητήρας με 176 ίππους.

Έτσι η συνδυαστική απόδοση έχει σκαρφαλώσει στους συνολικά 753 ίππους, που είναι τιμή που θα κολάκευε ακόμα και ένα supercar αξιώσεων.

H νέα Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid έχει και μια μεγάλη μπαταρία 25,9 kWh που εξασφαλίζει ικανοποιητική ηλεκτρική αυτονομία, ενώ με τόση ισχύ είναι λογικό και οι επιδόσεις να είναι εξαιρετικές.

Έτσι η κορυφαία Cayenne μπορεί να κινηθεί με σχεδόν 300 χλμ./ώρα, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,7 δεύτερα. Μάλιστα στην πιο ελαφριά GT Package -χάρη στην εξάτμιση τιτανίου και την οροφή από ανθρακόνημα- η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται λίγο πιο γρήγορα, σε 3,6 δεύτερα.

Από κει και πέρα η Turbo E-Hybrid ξεχωρίζει με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τις νέες ζάντες και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων της.

Όσο για την τιμή της θα ξεκινά στη Γερμανία περίπου από τις 150.000 ευρώ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock