Τρόπος Ζωής

Τα τραγούδια του Τζέιμς Μποντ γίνονται ντοκιμαντέρ

Τα τραγούδια που συνοδεύουν τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ γίνονται επιτυχίες και για αυτό ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Sound of 007» θα εξερευνά την ιστορία της μουσικής των ταινιών του αγαπημένου πράκτορα και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Apple TV+.

Από το εμβληματικό θεματικό τραγούδι του 007 έως το «No Time to Die» της Μπίλι Άιλις, το ντοκιμαντέρ προβάλλει τη μουσική του πολυετούς κινηματογραφικού franchise του Τζέιμς Μποντ μέσω συνεντεύξεων και αρχειακού υλικού.

Για το πρότζεκτ, που θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Γουάιτκρος θα συνεργαστούν οι MGM, Eon Productions και Ventureland και θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα Apple TV+ τον Οκτώβριο του 2022 με αφορμή την 60ή επέτειο της σειράς ταινιών Τζέιμς Μποντ.

Η Ventureland και η Eon Productions συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο ντοκιμαντέρ «James Bond Everything or Nothing: The Untold Story of 007».

Το «The Sound of 007» θα μεταφέρει τους θεατές πίσω από την κάμερα στην ιστορία της μουσικής του μεγαλύτερου franchise ταινιών, από τη γένεση του, από το Dr. No, το εμβληματικό θεματικό τραγούδι 007 μέχρι το «No Time to Die» αναφέρεται σε περίληψη του ντοκιμαντέρ.

Η πιο πρόσφατη ταινία Τζέιμς Μποντ, «No Time to Die», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο είναι η πέμπτη και τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Μποντ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Τα τραγούδια του Τζέιμς Μποντ γίνονται ντοκιμαντέρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock