Τα φυτά που θα δώσουν κάτι καλύτερο στις βεράντες μας


Η άνοιξη είναι η εποχή που η βεράντα μας μετατρέπεται στο αγαπημένο σημείο του σπιτιού! Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε την αγαπημένη μας σειρά ή ακόμα καλύτερα, να «βυθιστούμε» στις σελίδες ενός συναρπαστικού βιβλίου υπό τους ήχους της αγαπημένης μας playlist.

Πέρα όμως από τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου ή μίας ταινίας, τα καλλωπιστικά φυτά είναι αυτά που θα αναβαθμίσουν την ανοιξιάτικη εμπειρία μας, φέρνοντας κάτι καλύτερο στον κήπο ή τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Μάλιστα, ειδικότερα τα φυτά που διαθέτουν μωβ χρώμα, είναι ιδανικά για την παρούσα περίοδο, καθώς οι επόμενοι μήνες είναι η εποχή της ανθοφορίας τους.

Αυτή η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, συμπληρώνεται αρμονικά από μία νέα ανοιξιάτικη συνήθεια, το νέο Blueberry του myblu, του «νούμερο ένα» ηλεκτρονικού τσιγάρου, το οποίο φέρνει κάτι καλύτερο στην πιο γοητευτική εποχή του χρόνου, μέσα από μία γεύση γλυκιά και δροσερή, όπως η ίδια η άνοιξη. Δεν θα ήταν υπέροχο να απολαμβάναμε καθημερινά ένα μωβ σκηνικό από ντελικάτα καλλωπιστικά φυτά και συγχρόνως, σαν ενήλικες ατμιστές, τη νέα γευστική εμπειρία του myblu με «πλούσια» γεύση από άγρια βατόμουρα του δάσους; Το myblu είναι εύκολο και απλό στη χρήση, ενώ με ένα μόλις «κλικ» μπορούμε να τοποθετήσουμε την ειδική κάψουλα και να απολαύσουμε μία από τις εννέα ξεχωριστές γεύσεις.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση