Τα ARIA Hotels αναδεικνύονται μεγάλοι νικητές στα Tourism Awards σε σημαντικούς τομείς του τουρισμού


Τα Aria Hotels, η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που πρεσβεύει την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα κατέκτησε κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards 2021. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, την Πέμπτη το βράδυ.

Έχοντας λάβει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία, τα Aria Hotels κέρδισαν το Platinum βραβείο για τη συμβολή τους στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η συνεχής προσπάθεια της αλυσίδας για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της φιλοξενίας αναγνωρίστηκε, μέσα από την επιβράβευση των πρακτικών και των πρωτοβουλιών της αλλά και με την υπογράμμιση της αυξανόμενης επισκεψιμότητα των καταλυμάτων της.

Με Gold award στην κατηγορία οινική κουλτούρα βραβεύτηκε το Scalani Hills Residences των Aria Hotels, ένα σύμπλεγμα τριών κατοικιών που βρίσκονται μέσα στον μαγευτικό αμπελώνα του κτήματος του Οινοποιείου Μπουτάρη. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπες έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην τέχνη της οινογευστικής και να δοκιμάσουν τα περιορισμένης παραγωγής κρασιά που παράγονται στο Κτήμα. Η μοναδική αυτή εμπειρία, μαζί με την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση των κατοικιών, μετατρέπουν τη διαμονή σε συναρπαστική εμπειρία.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση