ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…


Ένα απέραντο μπάχαλο μοιάζει η κυβέρνηση και οι χειρισμοί της για τον κορωνοϊό, με τα μέλη της επιτροπής συχνά πυκνά να βγάζουν την “ουρά” τους απ’ έξω. Μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς για την κινητικότητα των πολιτών τα Σαββατοκύριακα, ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μέλος της επιτροπής που εξετάζει τα στοιχεία και εισηγείται μέτρα για την πάταξη του κορωνοϊού, δήλωσε πως… δεν έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος πως θα γίνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και ποιες τελικά θα επιτρέπονται.

Ο καθηγητής μικροβιολογίας στις ερωτήσεις που του έγιναν κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως από ότι έχει καταλάβει δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε άλλες περιφερειακές ενότητες εντός Αττικής αλλά μόνο εντός των δήμων της ίδιας περιφερειακής ενότητας.

Δηλαδή, δεν έχει καταλάβει εάν, για παράδειγμα, θα επιτρέπεται ένας πολίτης να πάει το Σάββατο από την Αθήνα όπου διαμένει στη Ραφήνα για να κάνει τη βόλτα του αφού πρόκειται για δήμο άλλης περιφερειακής ενότητας.

Μάλιστα ο Βατόπουλος, ο οποίος επισημαίνουμε ότι είναι μέλος της επιτροπής και συμμετείχε στην κρίσιμη συνεδρίαση της Τετάρτης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν διευκρινήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

Ο καθηγητής όσον αφορά στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είπε ότι είναι μεγάλο στοίχημα, ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει συνωστισμός πουθενά ενώ προέβλεψε αύξηση των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Είναι απορίας άξιο λοιπόν, πως ένα μέλος της επιτροπής που αποφασίζει και εισηγείται τα μέτρα για τον κορωνοϊό, πώς γίνεται να μην γνωρίζει τον τρόπο που θα λειτουργήσουν αυτά. Εκτός κι αν η κυβέρνηση παίρνει μόνη της τις αποφάσεις και απλά έχει την επιτροπή για… διακοσμητικό ρόλο.

πηγηloading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση