ΤΕΛΟΣ! Η απόλυτη «αλήθεια» για το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιός θα τρέξει να το πρωτοκάνει;;;
Ο διεθνιστής Dr. Anthony Fauci προτρέπει τους Αφρομερικανούς να μην διστάσουν να πάρουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και να εμπιστευτούν την διαδικασία, επειδή ένας από τους επιστήμονες στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης του εμβολίου είναι μια μαύρη γυναίκα, είδηση που αναδεικνύει μάλιστα και το CNN.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το εμβόλιο, στην πραγματικότητα, αναπτύχθηκε στο κέντρο ερευνών εμβολίων του δικού μου ινστιτούτου, από μία ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Dr. Barney Graham και την στενή συνεργάτιδά του, Dr. Kizzmekia Corbett!

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που θέλω να πω λοιπόν στους Αφροαμερικανούς αδερφούς και αδερφές μου είναι πως το εμβόλιο, το οποίο θα πάρετε αναπτύχθηκε από Αφροαμερικανή γυναίκα.

Αυτό είναι γεγονός!».

 

Η Corbett είναι βασική επιστήμονας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας για την έρευνα εμβολίων για τον κορωνοϊό. Είναι μέλος της ομάδας που συνεργάστηκε, μεταξύ των άλλων, με την εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna (χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Bill Gates, το εμβόλιο σχεδιάστηκε μέσα σε μόλις δύο μέρες, ΕΔΩ) σε ένα από τα δύο εμβόλια mRNA που είναι υποψήφιο να λάβει άδεια έκτακτης ανάγκης από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων αυτόν τον μήνα.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές των ΗΠΑ χορήγησαν το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα· πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας) άδεια για την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου που ανέπτυξαν από κοινού η αμερικανική φαρμακευτική βιομηχανία Pfizer και το γερμανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας BioNTech.

Έτσι μετά το οφθαλμοφανούς προχειρότητας βίντεο του ελληνικού Υπουργείου Υγείας (ΕΔΩ), έρχεται η «επιστημονικότατη» προτροπή του Fauci στους Αφροαμερικανούς, εκτός όλων των άλλων που δήλωσε σύμφωνα με το CNN.

Ποιος θα τρέξει να πρωτοκάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο;;;

Θυμηθείτε το βίντεο του υπουργείου Υγείας:

 

πηγη

 

realhosting
loading...

Απάντηση