Τεράστιες ουρές στα λιμάνια – Μπάχαλο με τα νέα μέτρα – Ουρές δεκάδων μέτρων στο λιμάνι του Πειραιά – Σε ισχύ τα νέα μέτρα. ΦΩΤΟ & Βίντεο


Σε ισχύ έχουν τεθεί από σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, τα νέα μέτρα για τις μετακινήσεις προς τα νησιά. Από πολύ νωρίς το πρωί, εκατοντάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι του Πειραιά, περιμένοντας στην ουρά να μπουν στο πλοίο…. Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για αυξημένο κόστος λόγω της υποχρέωσης διεξαγωγής rapid ή μοριακού τεστ για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

 

limani2

 

 

 

limani3

limani4

Πλακιωτάκης από το λιμάνι του Πειραιά: Στόχος η επιστροφή στην κανονικότητα

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά μπροστά από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Blue star delos”, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο και στελέχη του λιμενικού σώματος, στο πλαίσιο των ελέγχων εφαρμογής των νέων μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Ο κ. Πλακιωτάκης σε δηλώσεις τόνισε ότι «στόχος και επιθυμία όλων είναι να μην επιτρέψουμε στον ιό και τις μεταλλάξεις του να εμποδίσουν την επιστροφή στην κανονικότητα. Όπως βλέπεται και εσείς τα στελέχη του λιμενικού σώματος είναι και θα είναι καθημερινά στους καταπέλτες και εντός των πλοίων, έτσι ώστε να επιτηρήσουν και να επιβλέψουν την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων. Τα νέα μέτρα είναι απαραίτητα για την προστασία της υγείας όχι μόνο των επιβατών και των πληρωμάτων αλλά και των κατοίκων των νησιών. Ζητώ από όλους να ακολουθούν τις οδηγίες και να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Με τη συνεργασία όλων και με σωστό σχεδιασμό θα κερδίσουμε το φετινό καλοκαίρι, θα κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας».

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση