ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗ….ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ “ΧΡΥΣΕΣ” ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκάνδαλο ολκής σε διαγωνισμό της Περιφέρειας Αττικής για προμήθεια rapid tests καταγγέλλουν αντιπολιτευόμενοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

 

 

Μεγάλη έκταση παίρνει η ανάθεση διαγωνισμού της Περιφέρειας Αττικής σε εταιρία του Καρυπίδη. Ο ΣΚΑΙ φιλοξένησε σήμερα εκτενές ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων αναζητώντας πώς τα rapid tests των 2,3€ έκαστο, κοστολογήθηκαν 9,26€!

Μεγάλη έκταση παίρνει το ζήτημα των rapid tests που έγιναν στην Περιφέρεια Αττικής για λογαριασμό της εταιρίας Amani Swiss, συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη.

Όπως διαβάσατε ήδη από χθες Πέμπτη (18/2), 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυναν στη Βουλή ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Υγείας για την πρωτοφανή υπέρκοστολόγηση των τεστ.

Σήμερα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ «έπαιξε» στο μεσημεριανό του δελτίο ένα εκτενές ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν πως τα rapid test των 2,3 ευρώ το καθένα αίφνης… εκτοξεύτηκαν στα 9,26 €- κάτι που σημαίνει τετραπλασιασμό της τιμής τους!

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ

 

 

 

Πώς αντιδράει μετά τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των rapid tests που προμηθεύτηκε μέσω διαγωνισμού η Περιφέρεια Αττικής, σε τιμή τετραπλάσια από αυτή της αγοράς.
Την αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης προκάλεσαν οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε μέσα στην ημέρα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, σε συνέχεια της ερώτησης που απεύθυναν 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Υγείας για την πρωτοφανή υπερκοστολόγηση των rapid tests από την εταιρία του, Amani Swiss, η οποία ήταν τελικά αυτή που κέρδισε τον διαγωνισμό και καρπώθηκε ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκ. ευρώ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος υποστήριξε πως όλα έγιναν νομότυπα και δικαιολόγησε την υψηλή τιμή, τη στιγμή που η εταιρία του Θόδωρου Καρυπίδη, υπέβαλλε προσφορά 7,9 ευρώ ανά τεστ σε αντίστοιχο διαγωνισμό της Περιφέρειας Μακεδονίας όπως ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Θ. Καρυπίδης, αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, που στόχο έχουν να πλήξουν την φετινή αγωνιστική επιτυχία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον Άρη και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του Άρη, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του Άρη ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

πηγη

 

 

realhosting
loading...

Απάντηση