Τρόπος Ζωής

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φουλ ερωτευμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας The Last Duel – Δείτε φωτογραφίες

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, αναμφίβολα το πιο «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ. Αφότου επανασυνδέθηκαν, οι δύο σταρ ζουν – για δεύτερη φορά – τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν.

Με κάθε δημόσια εμφάνιση η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ συγκεντρώνουν τους προβολείς της δημοσιότητας. Τελευταία αφορμή,  η πρεμιέρα του The Last Duel, μίας ιστορικής – δραματικής ταινίας, σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Ridley Scott, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπεν Άφλεκ.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης το ζευγάρι έδωσε – όπως αναμενόταν το παρών – με την εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ να «παίζει», όπως μόνο εκείνη ξέρει, με τον φακό:

Η JLo δεν «ξέχασε» να ανεβάσει και φωτογραφίες στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 

Σε ό,τι αφορά το The Last Duel, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Eric Jager, με σενάριο της Nicole Holofcener, του Μπεν Άφλεκ και του Ματ Ντέιμον.

Εκτός του Άφλεκ, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Άνταμ Ντράιβερ και Τζόντι Κόμερ.

To άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φουλ ερωτευμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας The Last Duel – Δείτε φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock