Τζανακόπουλος: Εντελώς αποτυχημένη και επικίνδυνη πια η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση


Για «θέατρο του παραλόγου» όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως «συζητάμε το άνοιγμα δραστηριοτήτων με χιλιάδες περισσότερα κρούσματα από αυτά που είχαμε όταν μπήκαμε στο lockdown» και επέκρινε την κυβέρνηση ότι «ανοιχτά, πλέον, κατευθύνει και καναλιζάρει τη λειτουργία της επιτροπής για να εξυπηρετήσει τις δικές της πολιτικές σκοπιμότητες». Μιλώντας για «τραγέλαφο», είπε ότι βλέπουμε διάφορους υπουργούς «να παριστάνουν ταυτόχρονα και τους ειδικούς, προκαταλαμβάνοντας τις εισηγήσεις της επιστημονικής επιτροπής».

Βλέπουμε τον υπουργό Υγείας να είναι τελείως απών, βλέπουμε τον κ. Γεραπετρίτη, ως άλλος λοιμωξιολόγος, να εισηγείται στην επιτροπή», σημείωσε, σχολιάζοντας πως «όλα αυτά δείχνουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει χάσει απολύτως και ολοκληρωτικά τον έλεγχο στη διαχείριση της πανδημίας».Source link

realhosting
loading...

Απάντηση