888 Τζανακόπουλος: Το πρόγραμμα που οραματίζεται ο Μητσοτάκης για την Ελλάδα θα μείνει στα χαρτιά | Kontasas
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζανακόπουλος: Το πρόγραμμα που οραματίζεται ο Μητσοτάκης για την Ελλάδα θα μείνει στα χαρτιά

Τζανακόπουλος: Το πρόγραμμα που οραματίζεται ο Μητσοτάκης για την Ελλάδα θα μείνει στα χαρτιά

«Ο Μοσκοβισί επιβεβαίωσε το οριστικό τέλος της περιόδου των μνημονίων και ότι η Τρόικα δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε: «Το πρόγραμμα που οραματίζεται ο κ. Μητσοτάκης για την Ελλάδα θα μείνει στα χαρτιά. Ο ελληνικός λαός πέρασε πολλά και δεν πρόκειται να επιτρέψει στο πολιτικό τερατούργημα της ΝΔ να γυρίσει τη χώρα στις εποχές της οικονομικής καθίζησης και της κοινωνικής απελπισίας».

Συνεχίζοντας την επίθεση στη ΝΔ ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε πως: «Αφού θεωρεί τις θεσμικές φωνές της Ευρώπης, ψεύτες, λαοπλάνους προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη να απευθυνθεί σε εκείνους με τους οποίους βρίσκεται σε ιδεολογική και πολιτική σύμπλευση: Τον κ. Όρμπαν, τον κ. Κουρτς και όσους οραματίζονται την Ευρώπη όπως εκείνος».

«Η χθεσινή επίσκεψη του επιτρόπου κ. Μοσκοβισί στην Ελλάδα επιβεβαίωσε το οριστικό τέλος της περιόδου των μνημονίων» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως ανέφερε, «είναι, πλέον, σαφές ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε μία νέα εποχή, απαλλαγμένη από διαρκείς και -πολλές φορές- παράλογους εξωτερικούς καταναγκασμούς».

«Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τις συνθήκες ζωής των πολιτών. Θέλει την περικοπή των συντάξεων» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως σημείωσε, «με την ίδια αμηχανία ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε και αυτός να κάνει παρατήρηση στον επίτροπο που κατεδάφισε το αντιπολιτευτικό του αφήγημα, αλλά στέρησε και το άλλοθι για το βαθιά αντικοινωνικό πρόγραμμα της ΝΔ».

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

FAZ: Η ιστορία γράφεται από εκείνους που έχουν θάρρος και στρατηγική διορατικότητα

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ ήταν οι συμπαθείς νεαροί πολιτικοί αυτής της Διάσκεψης …