888 Τζουμάκας: Η 21η Αυγούστου ορόσημο ενός επιτεύγματος των προοδευτικών δυνάμεων | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζουμάκας: Η 21η Αυγούστου ορόσημο ενός επιτεύγματος των προοδευτικών δυνάμεων

Τζουμάκας: Η 21η Αυγούστου ορόσημο ενός επιτεύγματος των προοδευτικών δυνάμεων

«Η 21η Αυγούστου θα αποτελέσει ορόσημο ενός επιτεύγματος των προοδευτικών δυνάμεων στον αγώνα για την οικονομία και την κοινωνία», αναφέρει σε άρθρο του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος προσθέτει ότι «ο πόλεμος θα συνεχιστεί, ανάμεσα στη δεξιά και τη δημοσιονομική στρατηγική της και τις προοδευτικές δυνάμεις για την πραγματική οικονομία, την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία».

Ο κ. Τζουμάκας μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «από αύριο δυο στρατηγικές -με τις δυνάμεις που τις εκπροσωπούν- θα συνεχίσουν να είναι σε διαρκή αναμέτρηση. Από τη μια, η στρατηγική των προοδευτικών δυνάμεων που ορίζουν ως κυρίαρχο την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την παραγωγή, τις εξαγωγές, τις θέσεις εργασίας, τις αμοιβές, τη φορολογία, για την κοινωνία των 2/3. Είναι το βασικό πλαίσιο των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας σε κάθε χώρα. Από την άλλη η δεξιά στρατηγική που επιδίωκε και επιδιώκει την επιβολή της ατζέντας των δημόσιων οικονομικών ως καθοριστικής με τους τρεις δείκτες το χρέος, το έλλειμμα, τον πληθωρισμό».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο άρθρο του ο κ. Τζουμάκας αναφέρει επίσης ότι η κυβέρνηση «είναι καιρός να φέρει την οικονομία ως πρώτο εθνικό ζήτημα σε κάθε της επιλογή και δράση. Να οργανώσει μια μεγάλη συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία. Επίσης, να οργανώσει απογραφή της κατάστασης των επιχειρήσεων από περιφέρεια σε περιφέρεια και από κλάδο σε κλάδο. Θα είναι ένα μεγάλο μάθημα εθνικής αυτογνωσίας και προσανατολισμού».

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Ελεύθερη χωρίς όρους η Ρένα Δούρου για την τραγωδία στην Μάνδρα [pics]

Ελεύθερη χωρις περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της για την υπόθεση της φονικής πλημμύρας …