Επικαιρότητα

Εκλογές 2023 – Κέρκυρα: Μία 95χρονη πήγε να ψηφίσει με ασθενοφόρο

Ένα ασθενοφόρο επιστρατεύτηκε στην Κέρκυρα για να μεταφερθεί μία 95χρονη που ήθελε να ψηφίσει στις εκλογές. Ομαλά και χωρίς σοβαρά προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στο νησί των Φαιάκων.

Νωρίτερα την Κυριακή των εκλογών (25.06.2023) σε εκλογικό τμήμα της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας μία 95χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο να ψηφίσει, καθώς επιθυμούσε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Παρόλα αυτά σε ορισμένα εκλογικά τμήματα δεν προσήλθαν όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ενώ η προσέλευση κινείται σε χαμηλά, μέχρι στιγμής, επίπεδα.

Τα πρώτα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κ. Ζορμπά, αναμένονται να ανακοινωθούν έως τις 8:30 το βράδυ.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του Υπουργείου Εσωτερικών, η Κεφαλονιά και η Λευκάδα παρουσιάζουν από τα χαμηλότερα ποσοστά συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock