Τρόπος Ζωής

Φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων

Ένα βραδινό φόρεμα που είχε φορέσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα πουλήθηκε έναντι του ποσού των 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων, 11 φορές υψηλότερα από την αρχική εκτίμηση, καταρρίπτοντας την τιμή ρεκόρ για μία από τις τουαλέτες της που βγήκαν στο σφυρί, όπως ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Julien’s Auctions, με έδρα το Λος Άντζελες.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε φορέσει πρώτα το βραδινό φόρεμα, σε μαύρο μπλε χρώμα, του σχεδιαστή Ζακ Αζαγκούρι, στη Φλωρεντία το 1985. Φωτογραφήθηκε με αυτό επίσης έναν χρόνο αργότερα, σε μια επίσκεψη στο Βανκούβερ, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών.

Το φόρεμα πουλήθηκε έναντι 1.148.080 δολαρίων, ανέφερε ο Julien’s Auctions χθες, που είχε ορίσει την αρχική εκτίμησή του, μεταξύ 100.000-200.000 δολαρίων.

«Ο οίκος Julien’s κατέχει τώρα το νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το ακριβότερο φόρεμα που είχε φορέσει η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα και πουλήθηκε σε δημοπρασία», τονίζεται σε μια ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι το προηγούμενο ρεκόρ ανερχόταν σε 604.800 δολάρια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock