Τρόπος Ζωής

Πιστεύω στην συναισθηματική ένωση, αλλά το «για πάντα» με στρεσάρει

Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και δήλωσε «θετική και ανώριμη» κι εξήγησε, γιατί απέτυχαν οι γάμοι της. Παράλληλα έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για τους «Δύο Ξένους».

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει σε μεγάλη ηλικία, πριν φύγει ο πατέρας μου, οπότε δεν υπήρξε διαταραχή στη σχέση των τριών μας με την απώλεια του. Είμαστε μία σουρεαλιστική οικογένεια.

Οι γάμοι είναι πολύ ωραίο πράγμα, κάνεις ένα ωραίο πάρτι, καλείς φίλους που κάτω υπό άλλες συνθήκες δεν θα καλούσες.

Πιστεύω στον θρησκευτικό γάμο, στην πνευματική και συναισθηματική ένωση, αλλά το “για πάντα” με στρεσάρει. Σκέφτομαι “μήπως δεν είμαι ικανή να δεσμευτώ”, ενώ πριν τον γάμο είμαι “παντρεμένη”», σημείωσε η Εβελίνα Παπούλια.

«Με τον σύντροφο μου τώρα νιώθω πιο παντρεμένη, πιο εστιασμένη, ψυχικά πρέπει να είσαι παντρεμένος με τον άλλον. Η σχέση με τον σύντροφο μου τώρα, έχει κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια από τους γάμους μου, από τους οποίους χώριζα στον έναν μήνα.

Δεν ξέρω πως γινόταν, άλλα μάλλον μου είχε τελειώσει ήδη, πριν πάω στην εκκλησία.

Ούτε εγώ, ούτε ο σύντροφος μου είμαστε τέλειοι, τις ατέλειες και τις παραξενιές του, τις έχω ερωτευτεί και με εξιτάρουν και είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί αυτό», συμπλήρωσε η Εβελίνα Παπούλια σχετικά με τον σύντροφό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock