ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΕ Φ.ΛΙΓΚ ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ RAPID-TEST

Η Παρασκευή (29/01), πρόκειται να αποδειχθεί μία κομβική ημέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για επιστροφή στα γήπεδα.

Παντως σήμερα, δεν έλαβε χώρα η συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθεί η διαδικασία η οποία θα προηγηθεί, ώστε να γίνει ομαλά η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, τόσο στην Football League και την Γ’ Εθνική όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο αν η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη, να καλύψει αν όχι εξ ολοκλήρου, ένα μεγάλο ποσοστό, των rapid tests που θα κληθούν, να κάνουν τα σωματεία, σε περίπτωση που δοθεί «πράσινο φως», αλλά και ο τρόπος που θα γίνει αυτό.

Αν δηλαδή δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό σε μορφή κονδυλίου σε κάθε περιφέρεια ανά την επικράτεια ή αν η Πολιτεία επιχορηγήσει τις Ενώσεις για την αγορά των rapid tests.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση