ΕνημέρωσηΠολιτική

Τη μεταφορά των δικαστηρίων του Πειραιά ανακοίνωσε ο Τσιάρας

Τη μεταφορά όλων των δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά σε ένα σύγχρονο κτήριο που θα μπορεί να υποστηρίξει τις νέες ψηφιακές δυνατότητες της Δικαιοσύνης ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Μιλώντας στην Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας ο κ. Τσιάρας , ανακοίνωσε ότι ήδη αναρτήθηκε στη Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης η διακήρυξη του ΤΑΧΔΙΚ για την αγορά ενός συγχρόνου και ελάχιστης ενεργειακής κατανάλωσης κτηρίου περίπου 30.000 τ.μ. προκειμένου να στεγαστούν όλα τα Δικαστήρια και οι Δικαστικές Υπηρεσίες του Πειραιά.

«Η συγκέντρωση όλων των δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά σε ένα κτήριο θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός νέου πόλου, τόσο από χωροταξική όσο και από οικονομική άποψη, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η βιώσιμη επιχειρηματικότητα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας» τόνισε ο υπουργός.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock