Τι απαντά στις καταγγελίες Καλογρίτσα η λιβανέζικη κατασκευαστική για τα τρία εκατ. ευρώ

Εξηγήσεις δια υπομνήματος έδωσαν στην πταισματοδίκη οι εκπρόσωποι της λιβανέζικης κατασκευαστικής εταιρείας «CCC – CONSOLIDATED CONTRACTORS GROUP SAL» (συμφερόντων οικογένειας Χούρι) στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται μετά τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα πως μετείχε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες «κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου» και συγκεκριμένα του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Όπως είναι γνωστό, ο Χρ. Καλογρίτσας υποστηρίζει ότι υπήρξε ευθεία παρέμβαση από τον Νίκο Παππά, προκειμένου να φτάσουν στα χέρια του τα 3 εκατ. ευρώ, με τα οποία κάλυψε το απαιτούμενο ποσό της εγγυητικής επιστολής για να μπορέσει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, καθώς την περίοδο εκείνη μεγάλο μέρος των τραπεζικών του λογαριασμών ήταν δεσμευμένο.

Κατά τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, που εμφανίζεται ως προκαταβολή για υπεργολαβία της εταιρείας του «Τοξότης» στην κατασκευή mall στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που είχε αναλάβει η CCC, αφορούσαν στην πραγματικότητα συμφωνία του τότε υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με τους επικεφαλής του λιβανέζικου ομίλου για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού, φιλικού προς την τότε κυβέρνηση.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση