ΕνημέρωσηΠολιτική

Τι βλέπει η κυβέρνηση στη δημοσκόπηση: Γαλάζια αυτοδυναμία στην κάλπη – «Αναιμία» ΣΥΡΙΖΑ λόγω ΚΙΝΑΛ

Το νερό που μπαίνει, με αυξανόμενη ροή, στο αυλάκι της αυτοδυναμίας μαζί με τη διπλή αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να πλήξει την πολιτική κυριαρχία Νέας Δημοκρατίας και Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς επίσης να διατηρήσει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κοινοβουλευτική κατάταξη, που συνεπακόλουθα θα ηχήσουν για τον Αλέξη Τσίπρα τα νταούλια της εσωκομματικής αμφισβήτησης, συνθέτουν το καρέ της κυβερνητικής αποκωδικοποίησης της δημοσκόπησης της Metron Analysis που μεταδόθηκε από το Mega.

«Αναιμία» ΣΥΡΙΖΑ λόγω ΚΙΝΑΛ

Η βασική διάγνωση επί των ευρημάτων καταδεικνύει ότι τα αντιπολιτευτικά πυρά είναι άσφαιρα, καθώς δεν τραυματίζουν την κυβέρνηση και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει το σοβαρό πολιτικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εξηγείται, παρά την καταστροφολογία και τον πόλεμο φθοράς, που καταμαρτυρούν οι ίδιες πηγές- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, τα ποσοστά του είναι σημαντικά μικρότερα από τις εκλογικές δυνάμεις που κατέγραψε το 2019.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock