ΤΙ λέει ο κολλητός του Κυριάκου ο Μπουρλά για εμβόλιο Pfizer; «Θα πρέπει να εμβολιαστείτε όλοι πάλι από την αρχή. Το εμβόλιο διαρκεί 6 μήνες»!


Για πρώτη φορά ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά παραδέχθηκε ότι η ανοσία που εξασφαλίζει το εμβόλιο τεχνολογίας mRNA των Pfizer/BioNTech κατά του Covid-19 διαρκεί μόλις 6-12 μήνες και ότι όλοι όσοι το έχουν κάνει θα πρέπει από το τέλος Μαΐου, να το ξανακάνουν!…

 

Είχε προηγηθεί δήλωση ανώνυμου στελέχους της Pfizer ότι «Πιθανόν να πρέπει να υπάρξει εκ νέου εμβολιασμός μετά από 8-12 μήνες»

Τώρα ο Α.Μπουρλά, κατεβάζει το όριο στους 6 μήνες.

To θέμα είναι αν γνωρίζει με ακρίβεια το κράτος ποιοι έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer στην Ελλάδα και πότε, έτσι ώστε να τους προειδοποιήσει ότι έχουν μόνο για έξι μήνες ανοσία!

«Είναι πιθανό να χρειάζεται νέος εμβολιασμός, σε διάστημα από έξι έως δώδεκα μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης. Η ανοσία τελειώνει. Θα πρέπει να κάνετε και άλλες δόσεις» δήλωσε σε συζήτηση που φιλοξενήθηκε από το δίκτυο CNBC ο κ. Μπουρλά και αποκάλυψε ότι «Η τρίτη δόση στοχεύει στη θωράκιση από τα μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού, ενώ ήδη 144 εθελοντές έχουν δηλώσει συμμετοχή στις δοκιμές»!

Η Pfizer ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει κατά 10% την παραγωγή της. Η φαρμακευτική εταιρεία παραδέχθηκε εν συνεχεία ότι «Το εμβόλιό μας εξασφαλίζει ανοσία για τουλάχιστον έξι μήνες απέναντι στη βρετανική μετάλλαξη».

Ο Άλμπερτ Μπουρλά γνωστοποίησε ότι η Pfizer βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την χορήγηση επιπλέον δόσεων του εμβολίου.

πηγηloading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση