Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα φαίνεται να έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα, να μείνεις μακριά από ανταγωνιστικές ενέργειες ή απαιτητικές καταστάσεις. Τουλάχιστον όσο μπορείς και σου επιτρέπεται μπορείς να το κάνεις.

Δείξε ότι είσαι ανοιχτή σε νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς. Μην αφήνεις σκιές στη σχέση με τον σύντροφό σου να σε καταδιώκουν και δημιουργείς σύννεφα. Εσύ που είσαι μόνη, μην δίνεις τόση σημασία στο περιτύλιγμα. Το περιεχόμενο είναι που μετράει.

Ταύρος: Σήμερα αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες, η ζωή σου γίνεται πιο κοινωνική και ελπιδοφόρα. Στα εργασιακά η αλήθεια είναι πως έχεις κάποιες ανησυχίες και αγωνίες που όμως, τους δίνεις μεγαλύτερη έκταση από όσο θα έπρεπε.

Μια συναισθηματική αναθεώρηση, αλλά και συμπεριφοράς απέναντι στον σύντροφό σου θα έλεγα πως είναι απαραίτητη. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να απελευθερωθείς και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι: Το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες επικεντρώνεται περισσότερο στα επαγγελματικά και δημόσια θέματά σου. Τα θέματα καριέρας και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου είναι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στις σημερινές υποχρεώσεις σου. Βρες τις ισορροπίες σου.

Σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε πως αισθάνεσαι μια απροσδιόριστη ένταση απέναντι στον σύντροφό σου. Σκέψου θετικά και μην δημιουργείς προβλήματα για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, μην τα βάζεις με τους άλλους και τους κατηγορείς για τα δικά σου παρελθοντικά λάθη.

Καρκίνος: Σήμερα έχεις την τάση να εστιάζεις και να επικεντρώνεσαι στα ελαττώματά σου, όπως στο τι δεν κάνεις καλά και στο γιατί κάποιες υποθέσεις σου, δεν έχουν τα αποτελέσματα που υπολόγιζες. Ίσως να χρειαστεί να προσαρμοστείς λιγάκι στο κλίμα που επικρατεί στα εργασιακά.

Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και μην κάνεις δηλώσεις που αν όχι δεν πρέπει, τουλάχιστον είναι νωρίς. Αν απόψε ο σύντροφός σου δεν είναι και στα καλύτερα του, μην το παίρνεις προσωπικά. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητεία σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock