Επικαιρότητα

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 34χρονη που έκρυβε αλλοδαπούς σε άτυπο ξενώνα

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., 34χρονη αλλοδαπή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης, εκβίαση και αρπαγή. Αναζητούνται δύο συνεργοί της.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε σπίτι στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα και όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε ως «άτυπος ξενώνας» απόκρυψης μεταναστών.

Εντός του σπιτιού εντοπίστηκαν επτά αλλοδαποί, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα και στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι μετανάστες εισήλθαν στην Ελλάδα με τη βοήθεια κυκλώματος και κρατήθηκαν στον άτυπο «ξενώνα», υπό την επίβλεψη της 34χρονης, έως ότου αποπληρώσουν τα χρέη τους.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock