Τρόπος Ζωής

The Planet: Το νέο τραγούδι των BTS είναι ύμνος στη Γη

Το νέο τους single με τίτλο The Planet κυκλοφόρησαν οι BTS. Είναι ένα τραγούδι αισιόδοξο, ύμνος στη Γη, το οποίο γράφτηκε για την επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων Bastions.

Με κορεάτικους στίχους που εξιστορούν πώς είναι να αφήνεις πίσω γκρίζες πόλεις υπέρ του φεγγαρόλουστου μεγαλείου της φύσης, το τραγούδι των BTS είναι έκκληση στήριξης των δράσεων για την κλιματική αλλαγή, για προστασία και διάσωση του πλανήτη.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Bastions ακολουθεί μια ομάδα «πρωτάρηδων ηρώων» καθώς προσπαθούν να σώσουν το περιβάλλον από την καταστροφή.

Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στις 14 Μαΐου μέσω του κορεατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού SBS.

Οι BTS έχουν μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα και εκφράζουν συχνά την υποστήριξή τους στις προσπάθειες για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος. Το 2020 μίλησαν στα Ηνωμένα Έθνη για την κλιματική αλλαγή, καθώς και τη φτώχεια, τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 και τους αγώνες των νέων στον σημερινό κόσμο.

Πέρα από τη ρητορική, οι superstar της k-pop χρησιμοποίησαν επίσης την επιρροή τους για να κατευθύνουν τη βάση των θαυμαστών τους προς τη θετική δράση – το 2020, δώρισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στο κίνημα Black Lives Matter και οι BTS ARMY ανταποκρίθηκαν με ισόποση συνεισφορά σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών.

To άρθρο The Planet: Το νέο τραγούδι των BTS είναι ύμνος στη Γη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock