Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 1 Οκρωβρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια κριτική σκέψη και σε μια αποσύνδεση. Την ένταση πάνω από τις ανεκπλήρωτες επαγγελματικές σου επιθυμίες ή τις ανυπότακτες ανάγκες σου, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με περισσότερη προσοχή.

Παρόλο που θέλεις να γίνεις απόλυτα κατανοητή στα θέλω σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, καταστάλαξε πρώτα εσύ η ίδια στις συναισθηματικές σου ανάγκες και κάνε τις σωστές επιλογές.

Ταύρος: Μπορεί να νιώσεις σήμερα πως δεν μπορείς να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις της μέρας και να θεωρείς ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις κι άδικο. Οι ειδήσεις ή και οι περιστάσεις είναι τέτοιες στα εργασιακά που μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να δεις με διαφορετικό τρόπο τις προοπτικές σου.

Μπορείς να μάθεις πολλά από τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να μάθεις να τον ακούς με προσοχή και να βάζεις για λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Δίδυμοι: Κατά κάποιον τρόπο επικεντρώνεσαι στην επίτευξη της αρμονίας στη ζωή σου, ένα άλλο μέρος σου όμως θέλει να σε βουτήξει σε προβληματικές περιοχές.

Σήμερα είσαι πρόθυμη να πας τα εργασιακά σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω και να βελτιώσεις τις συνθήκες όχι μόνο της καθημερινότητάς σου, αλλά και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σχέδιά σου, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Γίνεσαι πιο εκδηλωτική και πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτιμάς να περάσεις τη μέρα και τη βραδιά σου επικοινωνώντας με φίλους.

Καρκίνος: Η ανυπομονησία ή και η νευρικότητα απέναντι στους άλλους πρέπει να αντιμετωπιστούν, παρόλο που ίσως να αποφασίσεις να κρατηθείς μακριά μέχρι τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Θέματα εργασίας, υγείας και υπηρεσιών είναι στην πρώτη σειρά των σκέψεων και προβληματισμών σου τώρα και ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Σήμερα έχεις έντονα την ανάγκη για ξεκούραση. Εσύ που είσαι μόνη, μην απαισιοδοξείς για το μέλλον. Έρχονται ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 1 Οκρωβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock