Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2020

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η άμεση προσέγγιση κάποιου για να πάρει αυτό που θέλει μπορεί να σε ενοχλήσει σήμερα. Ίσως είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να καταλάβεις τι πραγματικά θέλει. Οι ρομαντικές ευαισθησίες και οι επιθυμίες σου μπορεί να έρχονται σε αντίθεση και ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ή μια είδηση σου ανεβάζει τη διάθεση.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας επισημαίνοντας την ανάγκη σου για οικειότητα, άνεση και ησυχία. Οι σημερινές ενέργειες τονίζουν όμορφα τη διαίσθησή σου ενισχύοντας τις δυνάμεις έλξης σου, με ένα τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Οι φιλίες φαίνεται να υποστηρίζουν τα όνειρα και τους στόχους σου. Απόλαυσε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, την ανταπόκριση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βοηθά σήμερα στο να αναδείξεις την καλλιτέχνιδα που κρύβεις μέσα σου. Η φαντασία σου μοιάζει πυρκαγιά και μπορείς να φτάσεις σε ιδέες ή λύσεις διαισθητικά. Κάνε εσύ αυτό που θεωρείς σωστό στα εργασιακά και μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Η μέρα αναμένεται ιδανική για την ερωτική σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέχασε ό,τι σε πλήγωσε στο παρελθόν και κοίτα μπροστά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση