Επικαιρότητα

Κάτι θέλουν να μας πουν 65 παιδιά από την Ουκρανία

Σχεδόν 40 ώρες με πούλμαν κράτησε το ταξίδι από τη βομβαρδιζόμενη Ουκρανία στην Αθήνα για 65 παιδιά και νέους με στόχο να συμμετάσχουν σε ένα φεστιβάλ πολιτισμού, αλληλεγγύης και γνωριμίας με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Το «Cossack Art 2022» διοργανώνεται την Κυριακή πό την Ένωση Ουκρανών Γυναικών Ελλάδας στο πάρκο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (γνωστό ως «Ασύρματος») του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ώστε ο ουκρανικός πολιτισμός να δείξει το δρόμο της αντίστασης, της δικαιοσύνης και της ειρήνης.

Στο φεστιβάλ, που διαρκεί από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, συμμετέχουν παιδικά και ενήλικα χορογραφικά και τραγουδιστικά συγκροτήματα όλων των ουκρανικών οργανώσεων στην Αθήνα, ταλαντούχοι Ουκρανοί που βρίσκονται προσωρινά στην Ελλάδα λόγω του πολέμου, καθώς και ελληνικά συγκροτήματα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα παιδιά και οι νέοι που ταξίδεψαν με κίνδυνο έως τη χώρα μας θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για την πατρίδα τους, και στην οποία θα επιστρέψουν τη Δευτέρα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock