Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη κινείται στον τομέα των υπηρεσιών σου διεγείροντας την επιθυμία σου να βάλεις σε τάξη τα μικρότερα πράγματα στη ζωή σου. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας και κυβερνήτης σου, κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 13/12.

Δεν είναι η πιο ευνοϊκή θέση για σένα καθώς είχες κάποια υποστήριξη από τους άλλους και τώρα είναι η στιγμή να πάρεις τα ηνία. Η βραδιά κυλά όμορφα με τη συντροφιά του αγαπημένου σου και εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος: Η μετακίνηση του Άρη σήμερα ζωντανεύει και ενεργοποιεί τις σχέσεις σου με τους άλλους ειδικά τις συνεργασίες, μερικές φορές υποκινώντας βέβαια τις συγκρούσεις. Μπορεί να υπάρξει αυξημένη δραστηριότητα ή παρορμητικότητα στις αλληλεπιδράσεις.

Τα προβλήματα που υπάρχουν σε μια σχέση έρχονται στην επιφάνεια τώρα. Επιδίωξε να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στις συγκρούσεις, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην χάνεσαι στις σκέψεις και τα κατηγορώ του παρελθόντος.

Δίδυμοι: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 6ο οίκο σου φέρνοντας ενέργεια και κίνητρα στην επιδίωξη για υγεία ή δουλειά. Η ανεξάρτητη εργασία εάν αυτό είναι εφικτό βέβαια, μπορεί να είναι προτιμότερη καθώς μπορείς να διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν είναι τόσο γρήγοροι ή με κίνητρα όπως είσαι εσύ.

Απόφυγε τις υπερβολές ή τις πιέσεις κάτι που μπορεί να σε κάνει ευάλωτη σε τραυματισμούς ή εξάντληση. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από εντάσεις. Εάν είσαι μόνη, προτίμησε να ασχοληθείς σήμερα τουλάχιστον με τον εαυτό σου.

Καρκίνος: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας δυναμική ενέργεια στον τομέα του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης έως τις 13/12 και βελτιώνει το επίπεδο της ζωής σου σε πολλούς τομείς.

Επιδιώκεις με μεγαλύτερο ενθουσιασμό την αγάπη, την κοινωνική διασκέδαση ή τα χόμπι. Η άμεση προσέγγιση του αγαπημένου ή του προσώπου που σε ενδιαφέρει φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock