Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η άνεση και η ευχαρίστηση σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο και μπορούν να οδηγήσουν στη λήψη αποφάσεων με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Το να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς είναι καλό για σένα και να αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς νέους τρόπους για να προστατεύσεις, να βελτιώσεις ή να δημιουργήσεις. Ο Ερμής μόλις μετακινήθηκε στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος όπου θα παραμείνει έως τις 2/1.

Αυτός ο κύκλος φέρνει περισσότερη νοητική δραστηριότητα και εμπλοκή σε ασκήσεις καριέρας, φήμης και καθορισμού στόχων. Η συναισθηματική σου ζωή έχει και επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ταύρος: Η Σελήνη σήμερα μεταβαίνει στο ζώδιό σου και φυσικά αναλαμβάνεις την ηγεσία ή ενεργείς ανεξάρτητα. Επίσης λαχταράς περισσότερη διαδραστικότητα με τον Ερμή να διασχίζει αυτήν τη στιγμή το ζώδιο του Αιγόκερου και βοηθά την αυτοέκφραση και την εξομάλυνση των επικοινωνιών, κάτι που είναι χρήσιμο με την Αφροδίτη να γυρίζει σύντομα σε ανάδρομη πορεία.

Θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου στα επαγγελματικά κι αυτό κατ’ επέκταση τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή σήμερα έχει ενδιαφέρον.

Δίδυμοι: Ο Ερμής τώρα διασχίζει τον τομέα της οικειότητάς σου και το ενδιαφέρον για τα κρυμμένα στοιχεία της ζωής σου αυξάνεται. Παίρνεις πολύ περισσότερα από το περιβάλλον σου από ότι συνήθως βλέποντας τα κίνητρα, τις λεπτές αποχρώσεις και τη δυναμική θέλησης πιο καθαρά.

Βοηθά επίσης στο να φέρει περισσότερη αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και περιστάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα.

Καρκίνος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μερικές μέρες και αναζητάς άνετες αλληλεπιδράσεις χωρίς πίεση. Οι γύρω σου γοητεύονται από εσένα εντελώς φυσικά και ο Ερμής μόλις μετακόμισε στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να υπάρξουν φανταστικές ευκαιρίες μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Η ιδέα τώρα να δεις τη ζωή σου από μια νέα οπτική γωνία λειτουργεί αναζωογονητικά. Η συναισθηματική σου ζωή επίσης ενισχύεται.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock