Κόσμος

Βαθαίνει η ανησυχία για την υγεία του Ερντογάν – Αναβλήθηκε η online εμφάνισή του

Τροφή στην ανησυχία και στην αβεβαιότητα που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε η μετάθεση της ώρας της παρουσίας του μέσω βιντεοκλήσης στη τελετή στο Ακούγιου. 

Τροφή στην ανησυχία και στην αβεβαιότητα που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε η μετάθεση της ώρας της παρουσίας του μέσω βιντεοκλήσης στη τελετή στο Ακούγιου.

Αρχικά ο Τούρκος πρόεδρος ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου στις 13:30.

Ωστόσο με ανακοίνωση της προεδρίας αναβλήθηκε για τις 16:00. Αυτή θα ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά την αδιαθεσία σε ζωντανή συνέντευξή του το βράδυ της Τρίτης.

Σημειώνεται ότι ήδη ακύρωσε τις χθεσινές και σημερινές του εμφανίσεις ενώ η χώρα οδεύει προς τις κάλπες.

Το περιβάλλον του επιμένει ότι είναι αντιμέτωπος με ιογενή γαστρεντερίτιδα όπως ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας και διαψεύδει τις φήμες για οξύ έμφραγμα.

Ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά μάλιστα δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον Πρόεδρό μας, σας χαιρετά».

Ακόμη τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι θα συνεχίσει το πρόγραμμά του καθώς έχουν αρχίσει να υποχωρούν τα συμπτώματα της γεστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατρική ομάδα υποβάλλει τον Τούρκο πρόεδρο σε εξετάσεις για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας σοβαρής ασθένειας.

Η υγεία του Ερντογάν προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επρόκειτο να δώσει μακρά συνέντευξη σε δύο τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η εκπομπή ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση και διακόπηκε αιφνιδιαστικά στο δέκατο λεπτό.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία, σε σημείο που διέκοψαν την live μετάδοση και ενώ κάποιος ακούστηκε να φωνάζει: «Ω, Θεέ μου».

«Ο, γουάου», ακούστηκε μία άγνωστη φωνή πίσω από την κάμερα πριν διακοπεί η μετάδοση, ενώ ο δημοσιογράφος που διατύπωνε την ερώτησή του σηκωνόταν από την θέση του.

Ο Ερντογάν εμφανίσθηκε στην οθόνη ένα τέταρτο αργότερα κάτωχρος εξηγώντας ότι έχει «κολλήσει ιογενή γαστρεντερίτιδα». Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock