Κόσμος

Του έδωσε το καλύτερο μάθημα: 22χρονη ξεφτίλισε, με 2 λέξεις, εργοδότη που της ζήτησε να δουλέψει για 280€

Μία 22χρονη Ιταλίδα, η Φραντσέσκα, έδωσε την καλύτερη απάντηση σε έναν εργοδότη, ο οποίος της ζήτησε να δουλεύει πλήρης απασχόληση για 280 ευρώ μηνιαίως.

 

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται από την Ιταλία και έχει γίνει viral, τις τελευταίες μέρες, όχι μόνο στη γείτονα χώρα, αλλά και σε πολλές ακόμη.

Ειδικότερα, προτάθηκε στην 22χρονη Φραντσέσκα από την Νάπολη, να εργάζεται 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο και τα χρήματα που θα της έδιναν ήταν 280 ευρώ το μήνα.

Η 22χρονη Ιταλίδα έδωσε την απάντηση που θα ήθελαν να δώσουν όλοι οι νέοι

Όταν η κοπέλα αρνήθηκε την δουλειά, η ιδιοκτήτρια ανέφερε «τελικά οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά», με την 22χρονη Ιταλίδα ν’ απαντάει «δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε, κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό, δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα».

Η είδηση μαθεύτηκε από το Tik Tok και αμέσως έγινε viral, ενώ από την περασμένη Πέμπτη προβάλλεται σε όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και γρήγορα στα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Μάλιστα, τόσο στην Ιταλία, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, έχει ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με τις συνθήκες εργασίας των νέων και την επιβίωσή τους.

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock