Υγεία & Διατροφή

ΤΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΡΕ ΝΤΙΛΕΡΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ “ΜΠΟΛΙ” – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ “ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ” – ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ – “ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πλασιέ των εμβολίων επί τω έργω!


Μεγάλος ντόρος έχει γίνει σχετικά με το μέτρο των απανωτών sms στους ανεμβολίαστους, ένα μέτρο που θα ξεκινήσει από αύριο και θα αφορά όσους είναι γραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση.

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο μέτρο που δείχνει και το σημείο απελπισίας που έχει φτάσει η πολιτεία, καθώς ελάχιστοι πλέον εμβολιάζονται καθημερινά.
Τα…«ραβασάκια» θα στέλνονται σε καθημερινή βάση και θα πηγαίνουν ως εξής:

Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Δευτέρα: «Σύσσωμη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού κατά της covid-19. Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος της λύσης. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου για εμβόλιο στο emvolio.gov.gr».

Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Τρίτη: «Τα παιδιά μας πρέπει να είναι ασφαλή στο σχολείο τους. Να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Στο δικό σας χέρι είναι να τους δώσουμε ένα ασφαλές μέλλον. Εμβολιάσου μαζί με την οικογένειά σου».

Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Τετάρτη: «Σήμερα 7 στους 10 διασωληνωμένους ασθενείς από covid είναι άνω των 60 ετών και 9 στους 10 είναι ανεμβολίαστοι. Αν ανήκεις σε μια από τις δύο ομάδες κλείσε τώρα το δικό σου ραντεβού για να μπορείς να πάρεις την ζωή σου πίσω».

Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Πέμπτη: «Περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες εμπιστεύτηκαν την επιστήμη και έκαναν το εμβόλιο για την covid-19. Εσύ και η οικογένειά σου μπορείτε να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι. Πάρτε την ζωή στα χέρια σας κάνοντας το εμβόλιο ενάντια στην covid-19».

Μήνυμα προς ανεμβολίαστους κάθε Παρασκευή: «Οι ανεμβολίαστοι έχουν 13 έως 20 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν βαριά και να διασωληνωθούν από τους εμβολιασμένους. Εσύ θα μείνεις ανεμβολίαστος;».

 

«Θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα»

Ούτε οι ίδιοι οι “ειδικοί” καθώς φαίνεται δεν θέλουν το ανεκδιήγητο αυτό μέτρο.

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Ηλίας Μόσιαλος στις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να είναι έτοιμη για εκστρατεία πειθούς μέσω μαζικών καθημερινών sms σε ανεμβολίαστους.

«Δεν είναι καλή ιδέα, δεν ξέρω ποιος την είχε, αλλά να την πάρουν πίσω» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Θεωρείτε οι ανεμβολίαστοι δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν μετά από τέτοιον βομβαρδισμό ενημέρωσης τόσους μήνες; Δηλαδή αυτό έλειπε από τους ανεμβολίαστους; Το sms; Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Χρειάζεται σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα.

Οταν έχει γίνει τόση συζήτηση και τόση ενημέρωση. Θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Πριν αρχίσουμε να συζητάμε νέα μέτρα, τα οποία μπορεί να χρειαστούν, αλλά ας αρχίσουμε πρώτα να εφαρμόζουμε όσα υπάρχουν, συστηματικά. Κι αυτό είναι θέμα κυρίως της πολιτείας».

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock